VI TILBYR

Som en del av Merko gruppen vil Peritus tilby og utføre prosjekter i en langt større og mer kompleks skala enn tidligere. Dette er mulig gjennom tilgang både til det høye kompetansenivå og den lange erfaring som Merko har oppnådd gjennom 25 år.

Fremdeles vil vi ha fordel av vår erfaring med ombyggingsprosjekter hvor tekniske utfordringer ofte løses på byggeplass etter hvert som de oppstår. Slike prosjekter blir også utført parallelt med at andre deler av bygget er i ordinær drift.

Vår tilnærming til prosjekter er:  PLANLEGGING – BYGGING. Uansett fra hvilken synsvinkel man vurderer et prosjekt er det veldig liten tvil om at den beste måten å sikre et godt resultat for både kunde og entreprenør er:

KOMPLETT PROSJEKTERING – PLANLEGGING BYGG – UTFØRELSE AV BYGGEARBEIDER

NYBYGG

Vi tilbyr oppføring av nybygg med vidt spekter innenfor både privat og offentlig sektor. Det være seg forretningsgårder, kontorer, butikker og underholdnings-sentre. Offentlige bygg som barnehager, skoler, helsesenter så vel som boligprosjekter og bygninger til spesielle industrielle behov.

RENOVERING/OMBYGGING

Vi tilbyr det meste av renoverings/ombyggingsarbeider for kommersielle, boligkomplekser og offentlige bygg, og det kan være fra begrensede områder til komplett renovering fra byggets bærende struktur til et komplett ny-renovert bygg. Vi har bred og god erfaring med å utføre prosjekter parallelt med ordinær drift og «bygg i bruk».

BOLIGER

Innenfor boligbygging kan vi tilby en rekke løsninger fra eneboliger, rekkehus, modul-baserte løsninger fra 10-50 enheter og større blokk-bebyggelse med 50-200 leiligheter.

 

 

Tere tulemast meie uuenenud kodulehele!

Asud praegu Eesti juhtiva ehitusfirma
AS Merko Ehitus Eesti kodulehel
www.merko.ee.

Börsil noteeritud AS Merko Ehitus kontserni kodulehe aadress on nüüdsest
group.merko.ee.

Welcome to our new website!

You are currently on the website of
AS Merko Ehitus Eesti, Estonian leading construction company.
www.merko.ee.

The website of AS Merko Ehitus group listed on Nasdaq OMX Tallinn, is from now on
group.merko.ee.