OM SELSKAPET

Peritus Entreprenør AS ble etablert i mars 2014. Etableringen var basert på ideen om at vår sans for høy kvalitet og troverdighet kan være et bidrag til våre kunder og gjøre oss til en god partner som entreprenør. Vi rekrutterte et antall medarbeidere med god kunnskap og lang erfaring, spesielt innenfor renovering og ombygging av næringslokaler. På den basis har Peritus i løpet av forholdsvis kort tid lykkes i å bygge en solid posisjon som tilbyder av renoverings og ombyggingsprosjekter.

I våre prosjekter og oppdrag fokuserer vi på å forstå våre kunder og møtes deres forventninger med troverdighet, fleksibilitet, høy kvalitet og ikke minst å levere til avtalt tid. En nøkkelfaktor i prosjekt-gjennomføring er å sikre en god kommunikasjon mellom alle involverte slik at både oppdrag og konkrete mål har felles forankring.

I de nærmeste år legger vi opp til at Peritus skal få en betydelig vekst i både størrelse på prosjekter og klompeksitet, alt som en naturlig konsekvens av at vi nå tilhører et langt sterkere og bredere fag miljø i Merko Ehitus-gruppen. Peritus Entreprenør vil fortsette å levere som et norsk entreprenørselskap og i forhold til de krav og forventninger som gjelder i Norge og samtidig dra nytte av den brede erfaring, det høye kompetansenivå og den finansielle styrke som Merko-gruppen representerer.

Fra mars 2016 er eierskapet i Peritus 56 % Merko Ehitus AS og 44 % de norske etablererne av selskapet.

Pecunia Eiendom har noen få prinsipper; enkelt, raskt og med høy kvalitet i alt vi gjør. Det er derfor viktig at de som utfører arbeid på våre eiendommer kjenner til og jobber etter samme prinsipper. Peritus Entreprenør AS har god erfaring innenfor rehabilitering og ombygging av kontor og næringsarealer. De har utført prosjekter med den kvalitet og de forventninger vi setter pris på: rett kvalitet til rett pris og tid. Per Erik Fjeld, Pecunia AS

Peritus leverer god kvalitet til avtalt tid – de er tilpasningsdyktige i prosjekter og alltid løsningsorienterte. Rett og slett en god samarbeidspartner! Hanne Grethe Hjermann, IARK, partner

Tere tulemast meie uuenenud kodulehele!

Asud praegu Eesti juhtiva ehitusfirma
AS Merko Ehitus Eesti kodulehel
www.merko.ee.

Börsil noteeritud AS Merko Ehitus kontserni kodulehe aadress on nüüdsest
group.merko.ee.

Welcome to our new website!

You are currently on the website of
AS Merko Ehitus Eesti, Estonian leading construction company.
www.merko.ee.

The website of AS Merko Ehitus group listed on Nasdaq OMX Tallinn, is from now on
group.merko.ee.